Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

piso-piso.com

όταν βλέπεις πίσω τις δεκαετίες 50,60,70,80,καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα είναι σκατά.
Οσοι είχαν επενδύσει στο αντίβαρο της κυρίαρχης Αμερικής είδαν σε μία νύχτα να καταρρέει η Σοβιετία από ένα τύπο που τώρα διαφημίζει τις τσάντες Λακόστ,,ο μαλάκας.Ο περιβόητος αήττητος Κόκκινος Στρατός έγινε μία καρικατούρα χορωδίας με cd που παρασκευάζει Νεουορκέζικη πολυεθνική.
Μία άθλια φλεγματική δεξιά θειά,με μαλλί λάχανο,τσάκισε τους αρχιδάτους ανθρακορύχους της Αγγλίας.
Ενας κρεμανταλάς στρατηγός[χωρίς ούτε μιά νίκη στα στρατιωτικά πεδία]γονάτισε τη πιό αυθόρμητη εξέγερση νέων ανθρώπων,των οποίων οι τότε ηγέτες γυρνούν με κουστούμια Αρμάνι στα καφέ της ευρωβουλής των Βρυξελλών.
Στην Ιβηρική 50 χρόνια δικτατορία για νάρθει ένα στερνοπούλι της,βασηλιάς,που φωνάζει 'βούλωστο' σ έναν λαοπρόβλητο Λατινοαμερικάνο ηγέτη κι η προτροπή του να γίνεται ringtone στα κινητά μιά δήθεν cool κοιμισμένης νεολαίας απ το πολύ ηρεμιστικό των πατεράδων της.Ρε δε γιαμιέστε piso-piso.com,,,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μη γίνεσαι σαν κάποιους κωλόγερους, που επειδή πέρασαν απ' έξω και δεν κατάλαβαν, δεν είδαν, απλώς διάβαζαν, μόλις κάποιος πουληθεί -αν πουληθούν- το γενικεύουν! Υπάρχουν κι οι χιλιάδες που δεν πουλήθηκαν, ενώ ΕΚΕΙΝΟΙ που αμήχανα κοιτούσαν την εξέγερση του Μάη ("σοσιαληστές" -το λι με ήτα- και "κομουνιστές") στη συνέχεια επέχαιραν για τους δυο που γίνανε σαν κι αυτούς. Τα ίδια έγιναν και δω, με τους άκαπνους που μόλις προέκυψε μια κνίτισσα που δούλεψε για τον Κοσκωτά έριξαν τη γενιά του Πολυτεχνείου στον Καιάδα. το ότι οι μισοί πασόκοι, στελεχάρες και στελέχη, δούλευαν για τον Κοσκωτά, θεωρήθηκε σύμπρωση. Το ότι ο γαμπρός του Δρακουμέλ ήταν ο εξ απορρήτων και συνεταίρος του Κοσκωτά, απλή σύμπτωση κι αυτή.
Αλλο μύδια λοιπόν κι άλλο αρχίδια, δικέ μου.